Kolekcije
Ultimate rolo Absolute rolo 2.0 Absolute duo rolo Panelne zavese Plise zavese Rimske zavese Lesene žaluzije Strešni rolo Notranje žaluzije Lamelne zavese Komarniki Dodatki
Tehnologija

Generacija Absolute rolojev 2.0 je doslej najbolj učinkovit sistem rolojev. Odlikujejo ga enostavno sestavljanje, namestitev in upravljanje, kot tudi dovršena in moderna oblika. Modularna struktura sistema je razvita do najmanjše podrobnosti, kar ponuja neskončno možnosti kombinacij. Sistem je na voljo v odprti ali kasetni izvedbi, bodisi na ročni, vzmetni ali motorni pogon upravljanja.

Novice
Novi katalog ESSENTIAL DESIGN in DUO ROLO tkanin

Ta nova kolekcija vsebuje široko izbiro unikatnih tkanin za rolo in duo rolo zavese. Poleg izjemne raznolikosti design print tkanin, kolekcija vsebuje tudi mnogo naravnih tonov tkanin in mnogo elegantnih duo rolo tkanin. Vsaka izmed tkanin ima svoj edinstven izgled in je na voljo v različnih barvah. Odkrijte to edinstveno kolekcijo in vaša okna polepšajte z lastnim stilom. 

Sistemi rolo Absolute 2.0

Na trg smo lansirali nov, izredno inovativen, modularen sistem za roloje, ki omogoča rešitev senčenja za še tako zahtevno situacijo. Z velikim izborom platen bo sistem Absolute 2.0 razrešil najzahtevnejše pogoje.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu