Notranja lepota bivanja.

Naši sistemi senčil so ustvarjeni ob navdihu mode, arhitekture, umetnosti in narave. Vodilo razvoja ni le pogled na sedanjost ali prihodnost, saj rešitve iščemo tudi v klasičnih, brezčasnih sistemih.
Z našimi dekorativnimi senčili boste lahko ustvarili izredno personaliziran ambient, ambient, ki bo zaživel v vsej svoji popolnosti.

Zgodovina blagovne znamke
Nagovor direktorja

Vse od ustanovitve leta 2000, je glavno vodilo podjetja Interlux vrhunska kakovost in brezčasna estetika. Z izkušnjami in brezkompromisno predanostjo tako že 17. leto ostajamo vodilni dobavitelj sistemov notranjega dekorativnega senčenja na območju Slovenije in Hrvaške. S stalnim prilagajanjem svetovnim trendom ambienta in zadovoljstvom naših strank ponosno zremo v prihodnost.

GAŠPER PINTAR, DIREKTOR
Mnenja strank

“Moram vas pohvaliti, saj se lahko vedno zanesemo na vas...”

M
oglejte si tudi

Dekorativni kamen

V podjetju Interlux, d. o. o., stalno sledimo poslanstvu po ustvarjanju notranje lepote bivanja. Z izkušnjami in prefinjenim okusom v svoj nabor produktov dekorative interierja, sprejemamo le tiste, ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti in estetike.

Postati generalni zastopnik visoko kakovostnega naravnega dekorativnega kamna Artesia je bila zato logična odločitev. Blagovna znamka Artesia pomeni sinonim v narekovanju svetovnih trendov na področju dekorativnega kamna. Z ekskluzivnim programom in individualnim pristopom, tako zadovoljimo potrebe še tako zahtevnega kupca.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu