Novo! Sistem Fascia

Naši ponudbi notranjih senčil smo dodali sistem Fascia, ki predstavlja enostaven in estetski način senčenja.

Sistem FASCIA

Kot dodatek k Absolute Roller 2.0, Coulisse predstavlja sistem FASCIA. Fascia omogoča enostavno povezavo dveh ali več rolojev, ki jih pokriva en profil z največjo dolžino do 6 metrov. Fascia je stroškovno učinkovita, a estetska rešitev, ki je kot nalašč za velika okna in komercialne projekte. Aluminijasti profil Fascia in plastični stranski pokrovi so na voljo v šestih barvah. Poseben vodilo verižice pa zagotavlja gladko in tiho delovanje.

Fascia za več rolojev

Zahvaljujoč posebnim vmesnim in povezovalnim nosilcem se lahko Fascia senčila preprosto povežejo brez dodatnega vrtanja in privijanja, saj dvojni nosilci niso več potrebni. Aluminijast profil se zlahka klikne na nosilce; dodatni deli ali vijaki niso potrebni. Rezultat je čista in neprekinjena serija senčil z zelo majhnimi svetlobnimi špranjami.

Fascia Dan & noč

Konfiguracija Fascia dan & noč omogoča kombiniranje dveh tkanin na različnih ceveh v eno senčilo. To omogoča, da je podnevi dovolj dnevne svetlobe s transparentno tkanino, medtem ko se lahko ponoči prostor popolnoma zatemni s tkanino blackout.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu