Novice

“Prijavite se na novice in prebirajte vse o aktualnih trendih s področja dekorativnega senčenja. Zagotovo boste našli zanimivo rešitev za popestritev vašega doma ali pisarne. Preverite, navdušeni boste.”

Novo! Sistem Fascia

Naši ponudbi notranjih senčil smo dodali sistem Fascia, ki predstavlja enostaven in estetski način senčenja.

58. sejem Dom

Vljudno vabljeni, da nas obiščete na 58. sejemu Dom, ki bo med 5. in 10. marcem na Gospodarskem razstavišču. Najdete nas na razstavnem prostoru št. 22 v hali A2.

Novi katalog ESSENTIAL DESIGN in DUO ROLO tkanin

Ta nova kolekcija vsebuje široko izbiro unikatnih tkanin za rolo in duo rolo zavese. Poleg izjemne raznolikosti design print tkanin, kolekcija vsebuje tudi mnogo naravnih tonov tkanin in mnogo elegantnih duo rolo tkanin. Vsaka izmed tkanin ima svoj edinstven izgled in je na voljo v različnih barvah. Odkrijte to edinstveno kolekcijo in vaša okna polepšajte z lastnim stilom. 

Sistemi rolo Absolute 2.0

Na trg smo lansirali nov, izredno inovativen, modularen sistem za roloje, ki omogoča rešitev senčenja za še tako zahtevno situacijo. Z velikim izborom platen bo sistem Absolute 2.0 razrešil najzahtevnejše pogoje.

Sejem Ambienta – Zagrebški velesejem

Na sejmu Ambienta, v Zagrebu, vam bomo med 13. in 16. oktobrom 2016, predstavili najnovejše trende dekorativnega senčenja ter talnih in stenskih oblog iz izbranega naravnega kamna.

Sejem Dom plus – Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Na sejmu Dom plus, v Ljubljani (Gospodarsko razstavišče), vam bomo med 9. in 13. novembrom 2016 predstavili najnovejše trende dekorativnega senčenja ter talnih in stenskih oblog iz izbranega naravnega kamna.